ΓΙΑΤΙ  VACUPOWER?

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Με τον όρο κυτταρίτιδα αναφερόμαστε στην εναπόθεση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και στην ακριβώς από κάτω στοιβάδα, τον υποδόριο ιστό. Το φαινόμενο αυτό συνοδεύεται από έλλειψη ελαστικότητας του συνδετικού ιστού και παρουσιάζεται με τη μορφή φλοιού πορτοκαλιού επάνω στο δέρμα.
Παρουσιάζεται περισσότερο σε γυναίκες, ακόμη και με φυσιολογικό βάρος, σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως μηροί, γλουτοί, κοιλιά, μπράτσα και πολύ λιγότερο σε άντρες.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Θέλετε να διαμορφώσετε την ιδανική σιλουέτα και να απαλλαγείτε από την περιφέρεια και τους γλουτούς; Πλέον μπορείτε να το κάνετε άμεσα και γρήγορα με Vacupower.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΗΡΩΝ

Περπατώντας στο θάλαμο του Vacupower κατά τη διάρκεια των συνεδριών, η υποπίεση σε συνδυασμό με την κίνηση θα σμιλέψουνε τους μηρούς σας κάνοντας τους πιο λεπτούς και απομακρύνοντας οτιδήποτε περιττό υπάρχει από πόντους και κυτταρίτιδα.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΙΛΙΑΣ

Αν έχετε την τάση να συσσωρεύετε κιλά γύρω από τη μέση και την κοιλιά σας αντί για τους γοφούς, τότε έχετε σώμα μήλου.
Η γενετική προδιάθεση σημαίνει ότι είναι πιο δύσκολο να χάσετε το λίπος στην κοιλιά,
αλλά όχι αδύνατο.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

H ανομοιόμορφη κατανομή λίπους στο γυναικείο σώμα βρίσκεται στα γονίδια. Ανάλογα με τη γενετική προδιάθεση ο επιδερμικός και λιπώδης ιστός αιματώνεται λιγότερο ή περισσότερο καλά σε διάφορες περιοχές του σώματος.
Η περιφέρεια είναι μία περιοχή η οποία φιλοξενεί λιπαποθήκες και κατά συνέπεια συσσωρεύει λίπος.

 

ΑΝΔΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΙΛΙΑΣ

Η εφαρμογή του Vacupower απευθύνεται σε όλους τους άντρες που χρειάζεται να αντιμετωπίσουν το δύσκολο πρόβλημα εναπόθεσης λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.
Είναι τρεις φορές πιο αποτελεσματικό και δρα πιο στοχευμένα σε σχέση με τις παραδοσιακές εφαρμογές άσκησης και διατροφής.

Καταπολεμήστε το «σωσίβιο» στην περιοχή της κοιλιάς με Vacupower. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την τρίτη συνεδρία σε απώλεια πόντων και λίπους.