ΧΑΛΚΙΔΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ
ΚΑΝΗΘΟΣ
2221074742 Αργυροκαστριτου 4, Χαλκιδα
2221094620 Χρ.Καψαλη & Αναγνωσταρα, Κανηθος

Αποκατασταση

Υγεία και Ευεξία για σένα
Το σώμα σου μπορεί να επανέλθει

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Έμπειροι Γυμναστές
 • Επικοινωνία με τους θεράποντες γιατρούς
 • Εβδομαδιαία αξιολόγηση προόδου
 • Το Δικαίωμα σου για Υγεία

Εμπειρίες πελατών
για το συγκεκριμένο προϊόν

 • Πόσο καιρό είσαι στην θεραπευτική γυμναστική?: Περίπου 10 μήνες
  Τι αποτελέσματα έχεις δει από το πρόγραμμα;: Δεν έχω τις ενοχλήσεις που ένιωθα στη καθημερινότητά μου στη μέση μου, μετά από τη μετατόπιση του σπονδύλου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη παίρνω άδεια από τη δουλειά μου, όπως αναγκαζόμουν να κάνω πριν γραφτώ στο πρόγραμμα. Όλα τα παιδιά της θεραπευτικής γυμναστικής με έχουν βοηθήσει πολύ τους τελευταίους 10 μήνες ώστε να ξεπεράσω το πρόβλημά μου, σχεδιάζοντας εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης και προσέχοντας την εκτέλεση των ασκήσεών μου, επιμένοντας στην σωστή τεχνική. Έτσι, προτείνω ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα θεραπευτικής γυμναστικής σε άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα

  Νικος Τ.
  Ιδιωτικός Υπάλληλος
 • Πόσο καιρό είσαι στην θεραπευτική γυμναστική?: 2 χρόνια
  Τι αποτελέσματα έχεις δει από το πρόγραμμα;: Ξεκίνησα, έχοντας αμφιβολίες για την επιτυχία του προγράμματος, όμως είδα πολύ γρήγορα αποτελέσματα, καθώς σχετικά άμεσα υποχώρησαν οι πόνοι στη μέση μου. Όταν δεν έρχομαι στο γυμναστήριο, νιώθω ότι το σώμα μου «ζητάει» τη γυμναστική. Το πρόγραμμα με βοηθάει και στη ψυχολογία μου. Οι γυμναστές της «θεραπευτικής γυμναστικής» είναι καταρτισμένοι, ευγενικοί, πρόθυμοι και εξυπηρετικοί. Ακόμη και τα παιδιά στα βάρη, παρόλο που δεν με γνωρίζουν είναι πολύ ευγενικοί και πρόθυμοι να με βοηθήσουν.

  Αγγελική Χ.,
  Οικιακά
 • Πόσο καιρό είσαι στο πρόγραμμα: 3 εβδομάδες
  Ποια η εντύπωσή σου; Ήρθα στο πρόγραμμα, ρωτώντας γνωστούς που είχαν ήδη επαφή με τη θεραπευτική γυμναστική του γυμναστηρίου και ήταν ικανοποιημένοι. Διαπίστωσα ότι είστε πολύ επαγγελματίες και το κλίμα δείχνει πως σας αρέσει πραγματικά το κομμάτι αυτό της άσκησης. Από την 3η κιόλας προπόνηση είδα αποτελέσματα στον αυχένα μου και όσο προχωρούν οι συνεδρίες κινούμαι καλύτερα στη καθημερινότητά μου και στην εργασία μου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους ενδιαφέρονται.

  Δέσποινα Κ.
  Ιδιωτική Υπάλληλος

Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου

Εάν ζητάτε την εμπειρία και την γνώση, για να δώσετε λύση στα προβλήματα υγειας, τότε αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα.