Το Body Soul πάντα δίπλα σας!!!

11 Σεπτεμβρίου 2019, τα σχολεία ανοίγουν και το BODY + SOUL κάνει αυτή την έναρξη πιο όμορφη, πραγματοποιώντας την κλήρωση για τους μαθητές μας.
4 υποτροφίες αξίας 75€ ανά μήνα,για 10 μηνες, θα χορηγηθούν στους τυχερούς για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής τους διαδικασίας.

Το BODY SOUL, θέλοντας να στηρίξει τους μαθητές της πόλης μας και τις οικογένειες τους θέτει σαν στόχο την ολοκληρωμένη ανάπτυξη τους, τόσο σε σωματικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρει αυτές τις υποτροφίες, βοηθώντας στον οικογενειακό προϋπολογισμό, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του «νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ». Υγεία σε σώμα και μυαλό, το κλειδί για μια επιτυχημένη προσωπική ανάπτυξη.

Συμφώνα με τον Πλάτωνα, το μυστικό για μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα είναι να μην ασκούμε την ψυχή χωρίς το σώμα ή το αντίθετο, ώστε να μην αντιδρούν μεταξύ τους και να εξασφαλίζουν την υγεία και την ισορροπία τους.

Body + Soul Health Club, ψυχή και σώμα. Δίπλα σου, σε κάθε πτυχή της ζωής σου, για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.